Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Kansliet förstärks

2 augusti 2018 14:45

Silly season ångar på i sommarhettan men det är inte enbart lagen på planen som förstärks med friska nya talanger. Nu förstärks även organisationen uppe på kansliet med en ny Ungdom och Event ansvarig med ett bekant magenta ansikte i form av Henrik Nordström.


Friska vindar blåser nu in på kansliet när Henrik Nordström stormar in på föreningens kansli med höga ambitioner och en vilja att vidareutveckla föreningen. Henrik har en tidigare historik inom Malmö FBC sen han kom till föreningen först 2011 och spelade i P16 och HJ18. På senare dagar har han mest hörts målvråla i Baltiska Hallen när han kommenterat SSL och Allsvenskan. Nyss hemkommen från två års exil på Bosön och med nya kunskaper och tankar inom Organisationsledarskap ska Henrik ge sig i kast med en förening som han länge har haft nära till hjärtat.

Välkommen till Malmö FBC! Hur känns det att nu vara på plats? Det känns fantastiskt bra! Jag är otroligt glad över att få förtroendet av en förening som ligger så varmt om hjärtat att jobba med utvecklingen av deras ungdomssektionen och event. Jag har längtat hela sommaren efter detta!

Vad har du för planer för föreningens ungdomssektion? Jag har många tankar och idéer som vuxit fram under mina två år på Bosön. Det återstår och se vilka som kan bli verklighet men jag är ambitiös och jag har en vision om att Malmö FBC ska vara den bästa föreningen inom ungdomsinnebandyn.

Vad ser du mest fram emot? Att få sätta mig ner med alla ungdomsledare, lära känna dom och att tillsammans arbeta för att alla ska vilja spela innebandy i Malmö FBC.

Du är endast 22 år gammal och nästan alla ungdomsledare är äldre ser du det som en fördel eller en nackdel att vara så ung? Jag ser det bara som en positiv grej. Många ungdomsledare är äldre och kanske mer rutinerade än mig men jag tror att jag kan komma med många nya idéer och tankar som dom inte tänkt på innan. Jag litar fullt och fast på mina egna nyfunna kunskaper inom idrotten och jag tvivlar inte en sekund på att samarbetet med ledarna kommer flyta på bra. Vi är ju alla Magentianer i FBC-familjen!

Vi hälsar Henrik varmt välkommen till organisationen och önskar honom lycka till med arbetet!

#fbcfamiljen