Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Häng med Malmö FBC hela sommaren

16 juni 2022 21:20

På måndag 20 juni börjar vi ta oss ut i Malmö för att bidra till rörelse och glädje. Dessutom ska vi ut till flera parker runt i Malmö och även i Rosengård, Kirsebergs och Segevång. Allt är gratis, så kom och häng med oss hela sommaren!


KUL I MALMÖ RIBBAN

Nu på måndag kommer Malmö FBC finnas på plats på Ribersborg på Kul i Malmö Ribban och där erbjuds innebandy hela sommaren lång. Vi kommer hålla till vid basketplanen som finns vid volleybollplanerna på Ribersborgs strand.

Här finns vi till mellan kl 10-15 hela sommaren, alla dagar i veckan!

Kom och häng på Ribban tillsammans med Kul i Malmö. Varje dag kommer det finnas något kul att hitta på!

Ta med familjen och kompisarna för maxade dagar på stranden!

Alla är välkomna och allt är gratis! Vi ses på Ribban!

BIG FIVE

Kom och kasta dig ut i maxade äventyrsbanor och skapa sommarens bästa minnen tillsammans med dina kompisar på Big Five. Vill du ta dig igenom den 200 meter långa upplåsbara hinderbanan The Beast? Eller åka ner för den 12 meter höga vattenrutschkanan The Mountain? Om du gillar höjder kan du klättra, hoppa och droppa från åtta meters höjd på Urban Ranger Camp. Eller utmana dina kompisar på vattenhinderbanan Wibit nere på Ribban.

Vi kommer vara med och hänga även på BIG FIVE, så kom förbi och spela och häng med Malmö FBC på BIG FIVE

Fre-lör kl 11-18, V26-29 Lindängens IP, Enskifteshagen, Kroksbäcksparken, Sibbarp, Ribban

KIRSEBERG/SEGEVÅNG MED MKB

Mån-fre, V26-29 (men redan från V25 kan man delta i Beijers park (Kirseberg) Välkommen att spela innebandy & sommarspel utomhus med Malmö FBC! Vi spelar olika roliga lekar och spel och såklart innebandy i förhoppningsvis sol & värme! Vi ses! Håll utkik på MKBs och våra kanaler för mer info.

ROSENGÅRDS SPORTHALL

Mån-fre kl 10-15, V28-31 Välkommen att spela innebandy med Malmö FBC! Vi spelar olika roliga lekar och spel och såklart innebandy inne i Rosengårds sporthall.

MALMÖFESTIVALEN

Under V33 Tis-tors kl 11-18 kommer Malmö FBC finans på plats på Malmöfestivalen i parken mitt emot biblioteket. Kom förbi och testa på innebandy med oss.

Allt detta är helt gratis! Ta med vänner och familjen!