Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Torsdag
14 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Tisdag
19 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 2 matcher
Söndag
07 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Fredag
19 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match

ELLEN RASMUSSEN - ÅRETS SPELARE

13 maj 2020 09:59
Förening

I morse avslöjade Expressen att Ellen Rasmussen av svensk innebandy tilldelats det största individuella priset man kan får, ÅRETS SPELARE!

Stort GRATTIS Ellen!


I Malmö FBCs hitintills resultatmässigt bästa säsong någonsin lyste Ellen mer än någonsin! Ett personligt poängrekord med 24 mål och 42 framspelningar placerade henne på en delad tredjeplats i den totala poängligan. I rollen som lagkapten har hon föredömligt lett laget på och utanför plan. Vilket hon redan har uppmärksammats med då hon tidigare har tilldelats årets ”Fair play” pris. I vintras var hon en tongivande spelare i landslaget och bärgade sitt andra senior VM-guld.

”Ellen är en kulturbärare och lagkapten som i år har tagit ännu ett kliv i sin utveckling. Hon bär sitt Malmö på sina axlar med en självklarhet, pondus och auktoritet i match efter match. En komplett spelare och vinnarskalle som älskar att duellera, göra mål och assister, likväl som att jobba hårt över hela banan och att täcka skott. Ellen är en ovärderlig pjäs i sitt Malmö och i landslaget”, lyder motiveringen.

Det är representanter från förbundsstyrelsen, landslagsstaber, media och Svenska Superligan som röstat fram vinnaren.

”Ellen har varit brutalt bra under säsongenen och jag har kommit på mig själv stå och småskratta när hon har haft lekstuga på plan. Av enormt många goda egenskaper vill jag ändå lyfta fram hennes förmåga att pusha och göra sin omgivning bättre, något hon verkligen tog till en ny nivå den gångna säsongen. Jag och hela Malmö FBC är sanslöst stolta över vår kapten.“ Kommenterar huvudtränare Mikael Jeppsson

Källa: Expressen

https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/historiskt-bra-belonas-nu-som-arets-spelare/