Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

ELLEN RASMUSSEN - ÅRETS SPELARE

13 maj 2020 09:59
Förening

I morse avslöjade Expressen att Ellen Rasmussen av svensk innebandy tilldelats det största individuella priset man kan får, ÅRETS SPELARE!

Stort GRATTIS Ellen!


I Malmö FBCs hitintills resultatmässigt bästa säsong någonsin lyste Ellen mer än någonsin! Ett personligt poängrekord med 24 mål och 42 framspelningar placerade henne på en delad tredjeplats i den totala poängligan. I rollen som lagkapten har hon föredömligt lett laget på och utanför plan. Vilket hon redan har uppmärksammats med då hon tidigare har tilldelats årets ”Fair play” pris. I vintras var hon en tongivande spelare i landslaget och bärgade sitt andra senior VM-guld.

”Ellen är en kulturbärare och lagkapten som i år har tagit ännu ett kliv i sin utveckling. Hon bär sitt Malmö på sina axlar med en självklarhet, pondus och auktoritet i match efter match. En komplett spelare och vinnarskalle som älskar att duellera, göra mål och assister, likväl som att jobba hårt över hela banan och att täcka skott. Ellen är en ovärderlig pjäs i sitt Malmö och i landslaget”, lyder motiveringen.

Det är representanter från förbundsstyrelsen, landslagsstaber, media och Svenska Superligan som röstat fram vinnaren.

”Ellen har varit brutalt bra under säsongenen och jag har kommit på mig själv stå och småskratta när hon har haft lekstuga på plan. Av enormt många goda egenskaper vill jag ändå lyfta fram hennes förmåga att pusha och göra sin omgivning bättre, något hon verkligen tog till en ny nivå den gångna säsongen. Jag och hela Malmö FBC är sanslöst stolta över vår kapten.“ Kommenterar huvudtränare Mikael Jeppsson

Källa: Expressen

https://www.expressen.se/kvallsposten/sport/historiskt-bra-belonas-nu-som-arets-spelare/