Lördag
29 Feb 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Onsdag
21 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 2 matcher
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher

KL 15.00 SLÄPPS FBC-KORTET

22 september 2020 10:52
Förening

Vi vill passa på att informera om att kl 15.00 idag så släpper vi säsongens Årskort, det så kallade ”FBC-kortet” som säkrad din plats i hallen under säsongen! Klicka på bannern som kommer att läggas upp ovan denna nyhet så kommer du direkt till vår försäljning.


Med situationen som råder med publikbegräsningar så har vi valt att dela upp FBC-kortet separat för varje lag vars matcher vi tar entré i (Dam SSL, Herr Allsvenskan, Dam Div 1 och Herr Div 3). Men för den verkliga ”innebandykonsumenten” så finns det kombinationskort som gäller för alla lagen.

Vi och resten av idrottssverige väntar ju spänt på att Regeringen ska komma med besked om det blir en ökning av publik efter den 1 oktober och även om vi helst hade velat ha denna information innan vi släppte ”FBC-korten” känner vi inte att vi kan vänta längre. Därför kommer vi endast att släppa 50 x FBC-kort för respektive lag inkl kombinationskorten.

Men vi vill understryka att även om publikgränsen höjs så kommer det endast att påverka matcherna i Baltiska hallen (4007 sittplatser) i positiv riktning. Vi har gjort noggranna mätningar utifrån gällande avståndsrestriktioner som vi inte kommer tumma på och det innebär att det endast finns 50 x platser i Kirsebergs Sporthall och Toftanäs Sporthall.

FBC-kortet är som tidigare digitalt i vår medlemsapp ”Sportadmin”. All information får du vid köpet och önskar du hellre ett fysiskt kort så kontakta kansliet.

Ps: Förutom garanterad plats på våra matcher så kommer du även att få ta del av erbjudande från våra partners via FBC-kortet. Du får också förtur till ev Playoff, slutspel, matcher i Skånemästerskapen (Herr Allsvenskan).

Medlemmar

Historiskt så har vi alltid haft fri entré för alla våra medlemmar (spelare, ledare, funktionärer, förtroendevalda mfl). Tillsammans med våra närmsta fans är ni vår viktigaste målgrupp och självklart ska vi göra allt för att bereda plats till er på läktaren även denna säsong. Men med rådande förutsättningar så kommer det att bli annorlunda!

För matcher där max publikkapacitet är 50 personer kommer vi att prioritera Årskortinnehavare och förköp. Detta för att de entréintäkter vi har möjlighet att dra in denna säsongen kommer vara extra viktig för oss med tanke på alla inkomstbortfall COVID-19 har åsamkat oss. Vi hoppas på er förståelse för detta! Vi kommer göra vad vi kan för att informera om ev lediga platser, men vi vill samtidigt inte ha någon samling utanför hallen och där vi tvingas välja ut vilka medlemmar som ska få komma in (om det inte är plats till alla). Vi ska fundera på en smidig lösning och kommer återkoppla med information.

Om Regeringen höjde publikkapaciteten till 500 st (förslaget från FHM) så ger ju Baltiska hallen oss helt andra möjligheter än sporthallarna. Vid en höjning så kommer vi även efter våra årskortinnehavare och de med förköp att kunna erbjuda många platser till våra medlemmar, vilket vi ju verkligen hoppas på! Vi kommer även att fortsätta bjuda in ungdomslag från andra föreningar.

OBS: Förtydligar att oavsett regeringsbeslut så är maxkapaciteten i Kirsebergs Sporthall och Toftanäs Sporthall 50 x personer i publiken (dvs exkl spelare, ledare, funktionärer). Detta gäller såväl på seniormatcher som ungdomsmatcher.

Förköp

För er utan Årskort så kommer möjligheten att förköpa biljetter till matcherna, men det i mån av plats såklart. Detta görs via vårt ”biljettkontor” som du finner på vår hemsida.

OBS: Utan Årskort eller förköpt biljett så finns risken att du blir nekad entré vid ankomst till hallen.

Webbsändningar

Glädjande för alla som kanske inte kan följa våra matcher på hemmaplan och för er som även ser våra bortamatcher så kommer det finnas goda möjligheter att se matcherna via webben.

Dam – SSL Här om dagen lanserade vi nyheten att man kan se alla våra matcher via abonnemang på Sydsvenskan. För den som vill se alla SSL-matcher (dam som herr) + mycket annan sport ska teckna ett abonnemang på SportExpressen Play. Vid bägge alternativen så stöttar du även klubben med en liten slant!

Herr – Allsvenskan Samtliga matcher kommer att sändas via ”innebandy.tv”. Vi går just nu och väntar på en föreningsspecifik länk som alla som vill se herrlagets matcher ska användas. Samma sak här att klubben får en liten slant för alla som tecknar abonnemang och nytt för säsongen även vid ”pay per viev”.

Dam Div 1 & Herr Div 3 Vår ambition är att webbsända alla hemmatcher via innebandys app. Detta kommer dock att göras av oss själva internt och vi kan därför inte garantera samma kvalité som de professionella produktionsbolagen som sänder våra elitmatcher.