Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Skånemästerskapen 2.0

8 april 2019 12:27
Skånemästerskapen

Ännu en helg har passerat och fler av våra ungdomslag har fört vår magenta fana vidare i Skånemästerskapen runt om i Skåne.


Förra helgen blev det hela 4 finaler i Skånemästerskapen där Malmö FBC var representerat. Det resulterade i 1 guld och 3 silver och nu var det dags igen att gå upp i kampen om Skåne.

P05 gick in i spel denna helgen i en tuff storstadsgrupp tillsammans med Helsingborg och Lund. De tog sig till B-slutspelet men i kvartsfinalen tog resan dessvärre slut mot Perstorp som gick hela vägen till finalen.

P06 gick in för andra helgen i rad i Skånemästerskapen då de nu ställde upp i 05-klassen. Tuffa matcher var att vänta men de kämpade sig genom gruppen och gjorde P05 sällskap i B-slutspelet. P06 gick dock hela vägen till semifinal där de olyckligt föll mot Eslöv som i slutändan vann B-slutspelet.

Sist men inte minst så gick F05 in i spel, även de för andra helgen på raken efter att många var med och tog silver i F04 klassen helgen innan. Det blev 3 raka segrar i gruppen och A-slutspelet i Kirseberg var att vänta. I slutspelet slog de ut Stanstad i semifinalen efter stor dramatik men föll med 1 måls marginal mot Engelholm i finalen. Ännu ett starkt vunnet silver för dessa grymma tjejerna.

Så när vi nu summerar samtliga deltagande i Skånemästerskapen 2019 så har vi adderat 6 nya pokaler till troféskåpet med 4 silver och 2 guld. En historisk bedrift då så många pokaler aldrig tidigare bärgats av Malmö FBC under en och samma säsong.

Starkt kämpat alla lagen! Ni för vår underbara magenta tradition vidare.

#fbcfamiljen