Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

En actionfylld helg

11 juni 2019 12:06
Förening

I helgen var det full verkstad för den äldre sektionen av Malmö FBC! Vi befann oss på Olympic Day nere på Ribban i tre dagar och under lördagen var vi även med som funktionärer på Action Run.


En fartfylld helg har passerat. Vi började med att slå upp butiken på Ribban i samband med årets Olympic Day där barn och ungdomar får chansen att prova på många olika idrotter. Självklart är vi då på plats för att promota klubben och sporten med våra A-lagsspelare. Under den gråa himlen i fredags så hade vi besök av sex klasser från Nydalaskolan som fick prova på innebandy. Under invigningsceremonin fick vi även transportera den olympiska elden under någorlunda tuffa omständigheter upp till scenen där elden sedan tändes av olympierna.

Under lördagen och söndagen var det öppet för allmänheten att prova på att spela med oss. Många kom förbi och lirade med våra A-lagsspelare och tävlade om fribiljetter till våra matcher. Vi fick fint sällskap av spelare från våra olika lag under dessa dagarna vilket förgyllde tillställningen. Vi hade även besök av flera olympier som Jalmar Sjöberg (brottning) och Anna Laurell (boxning) bland annat. Även P4 Malmöhus, Sydsvenskan och områdets speaker var på besök hos oss. Tre lyckade dagar även om regnet gjorde sig påmind emellanåt.

Men parallellt med Olympic Day så var vi även med och hjälpte till som funktionärer på Action Run som gick av stapeln i lördags. Totalt var vi 55 funktionärer från alla våra olika senior och juniorlag som pushade och såg alla deltagande löpare genom banan.

Stort tack till alla funktionärer under helgen och stort tack till alla som kom förbi vårt område på Olympic Day och hade roligt tillsammans med oss!

Missade ni oss av någon anledning eller fick ni inte nog av innebandyn så misströsta inte. Vi kommer vara på plats nere på Ribban igen under hela SM-veckan (26 juni - 2 juli) för alla som vill komma och lira innebandy med oss!