Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

DAGS FÖR ÅRETS SISTA MATCH

20 december 2019 18:28
HERR A

UNDER LÖRDAGEN GÄSTAS MALMÖ AV SKÅNEKOLLEGAN I SERIEN, MUNKA LJUNGBY IBK.


Det har blivit dags för den sista matchen för året när Munka Ljungby IBK gästar Baltiska hallen på lördag. När lagen möttes i seriepremiären i Munka Ljungby var det Munka som drog det längsta strået och vann med 8-7. Så tänker tränare Jörgen Hansens om matchen på lördag

Det blev en stark vinst på bortaplan förra veckan, vad har ni tagit med er från den matchen och hur har träningsveckan sett ut? -Framförallt fick vi ett kvitto på att alla de timmar vi lägger ner i spåret och i träningshallen ger resultat. Vi gör en riktigt bra match och givetvis boostar det hela laget, stämningen i veckan har varit god och vi har haft bra träningar med mycket energi och kvalitet så det känns riktigt bra inför lördag tycker jag.

Nu väntar en ny tuff utmaning i Munka Ljungby, ett lag som ni förlorade emot i premiären, vad har hänt sedan dess hos er? -Ja så är det verkligen, Munka är ett riktigt duktigt lag som gått lite upp och ner denna säsong, men deras högstanivå är absolut topp fyra. I premiären tycker jag att Munka gör en av sina bättre matcher denna säsong i kombination med att vi tappar alldeles för mycket kraft och prestation under den andra perioden. Det är små marginaler som avgör toppmatcher som dessa och den gången var det Munka som vann, något vi tänker ändra på imorgon såklart.

Vad kommer att vara viktigt för att kunna säkra tre nya poäng mot Munka? -Allting handlar om förberedelse, noggrannhet och attityd, vi måste komma ut på banan med samma energi och kraft som vi hade emot Varla IBK och fortsätta att vara smarta i vårt sätt att spela innebandy. Munka är bara tre poäng bakom oss och har vittring i allra högsta grad så för vår del handlar det om att våga vinna och kriga om varje centimeter i 60 minuter.

Hur är statusen i truppen? -Statusen är bra, alla är friska och tillgängliga för spel förutom Johannes Almholt som är sjuk men sen har vi ju som sagt fått förstärkning i form av Jacob Carleson och Tobias Andersson.