Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö FBC söker flera roller, sök eller tipsa!

17 augusti 2022 09:42
Jobb

Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Just nu är vi inne i nya säsongen och ser fram emot any spännande säsong. Till detta söker vi förstärkning på några områden, bla. kommunikation, sälj och event. Kanske är det du eller så vet du vem som passar!


Kommunikatör

Har du vana av att kommunicera med rörligt material och sociala medier? Nu finns ett riktigt spännande jobb att söka!

Vi söker dig som har ett kreativt sinne som kan skapa digitalt innehåll som passar på både hemsidor och sociala medier. Du har även känsla för att filma och text. Detta passar mycket väl i kombination med studier.

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som kommunikatör kommer du leda och planera klubbens kommunikation för att utveckla och stärka Malmö FBC:s varumärke. I denna roll bidrar du med arbetet för att skapa engagemang internt och externt.

Läs mer och sök eller tipsa

Evenemangsansvarig

Vill du arbeta i en varierande roll med sport i centrum? Vi söker nu efter en evenemangsansvarig som vill lyfta upplevelsen kring våra matchevenemang. Sök rollen och utveckla Malmö FBC och sportupplevelsen i Malmö till nästa nivå redan idag!

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som evenemangsansvarig kommer du leda och planera klubbens evenemang och utveckla upplevelsen med Malmö FBC.

Läs mer och sök eller tipsa

Junior Säljare

Malmö FBC är en idrottsförening som förenas av vår passion för innebandyn och att göra skillnad. Nu söker vi en junior säljare med ett genuint intresse för affärer, idrott och problemlösning. Ett perfekt jobb vid sidan av studierna.

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som säljare kommer du identifiera nya kunder för att bidra till Malmö FBC:s nätverk av samarbetspartners och försäljning. I denna roll bidrar du med arbetet för att utveckla och driva klubbens varumärke och intäkter.

Läs mer och sök eller tipsa

Föreningskonsulent

Malmö FBC söker en föreningskonsulent (deltid). Passar bra som extrajobb under studierna. Tycker du idrott, ideellt engagemang och föreningsliv är något fint och viktigt? Gillar du att ha många bollar i luften? Då är detta för dig.

ÖVERGRIPANDE SYFTE

Som föreningskonsulent kommer du bidra till Malmö FBC:s dagliga arbete på sportkontoret. I denna roll bidrar du i arbetet för att utveckla och driva klubbens verksamhet framåt.

Läs mer och sök eller tipsa

Känns någon av dessa som du, sök direkt! Om inte, så kanske du känner någon som passar?