Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Malmö FBC
MAL
Borta
Warberg
WIC

DAGS FÖR NÄSTA UTMANING FÖR HERRARNA

20 november 2020 20:09
HERR A


Efter förra helgens tunga förlust på hemmaplan har herrarna laddat om och är redo för att ta sig an nästa utmaning i serien. För motståndet står topplaget Warberg IC som inför säsongen trillade ner från SSL. Matchen tekas igång kl 13.00 på lördag i Baltiska Hallen

Warberg har inlett serien med fyra vinster och två förluster och placerar sig på tredje plats i tabellen. Laget består av en mix mellan ung talang och rutinbärare som Mattias Kongstad och Robin Blåberg.

Malmö som inlett serien med två vinster, två förluster och en oavgjord kommer med all sannolikhet komma till match med revansch förra helgens nederlag.

Tränare Jörgen Hansen kommenterar den gångna träningsveckan och statusen inför Warberg -Vi har använt veckan till att spela in lite nya formationer och försökt trycka mycket på samspel och förståelse. Det känns bra inför lördag, vi har ett hungrigt gäng som ser fram emot att möta ett lag som Warberg och verkligen få kriga för varandra i 60 minuter. Det är ovissa tider just nu med sjukdomssituationen i Sverige och Skåne men vi har klarat oss väl så här långt och det betyder givetvis mycket.

Till matchen saknas dock Oscar Skog och Tobias Persson som båda är förkylda, Tobias Tjörnestam som stukat foten samt Philip Sannum som är fortsatt skadad

Matchen spelas helt utan publik men går att följa via stream innebandy.tv/malmo