Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR TILTU SILTANEN

18 juli 2022 18:00
Dam

Nu står det klart att Tiltu Siltanen fortsätter i Malmö FBC. Tiltu går därmed in på sin tredje säsong i klubben och det som en av lagets absolut mest rutinerade spelare.


Tiltu Siltanen kom till Malmö FBC säsongen 2020/2021 från finska (dåvarande) mästarlaget SB Pro och har nu hunnit med 61 matcher (SSL, Svenska Cupen och slutspel) i Malmö FBC. Tiltu spelar även för det finska landslaget och har b la spelat tre VM-slutspel.

TILTU SILTANEN

Jag trivs bra i Malmö där livspusslet utanför innebandyn känns tryggt och bekvämt, vilket gör att jag kan fokusera på innebandyn. Jag känner att vi mycket potential i laget och det inspirerar mig att bidra med min del för att vi ska få ut det bästa av oss själva.

JESSICA JENSEN

Såklart jättepositivt att Tiltu trivs så bra i Malmö att hon vill fortsätta med innebandyn hos oss och inte bara såg Sverigeäventyret på två säsonger. Tiltu har kapaciteten att vara en av världens bästa målvakter vilket hon också har visat. Tiltu är också en uppskattad instruktör på Malmö Idrottsgymnasium och håller i specialcamper för målvakter.