Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

John Johansson förlänger

28 januari 2019 15:33
Herr

Medan herrlaget krigar om framskjutna tabellplaceringar så är även truppbygget inför kommande säsongen i full gång. Det är därför extra spännande tider och vi är väldigt glada för att kunna presentera vår första förlängning i John Johansson.


John kom till föreningen inför säsongen 16-17 ifrån småländsk division 1 laget Sävsjö IBK. Efter en lite trevande första säsong i Malmö FBC och Allsvenskan tog utvecklingen ordentlig fart föregående säsong när John växte rejält i det offensiva som defensiva spelet. På sina 22 matcher producerade John 14+6 och vi minns ju alla målet hemma mot Warberg när han grundlurade hela hallen (inte minst sina lagkamrater) med sitt zorro-mål. Tyvärr fick denna säsong ett abrupt slut när John korsbandsskadades på försäsongen.

Klubbchef Mikael Jeppsson Vi hade sett fram emot John på plan denna säsong men så blev det inte. Däremot högst träningsnärvaro i gymmet och jag vet att vi kommer får tillbaka en grymt motiverad, fysiskt- och mentalt stark spelare. Sen är det extra positivt när spelare går i bräschen och stämplar in inför framtiden vilket sänder positiva signaler till spelartruppen och föreningen.

John Johansson Det känns fint att fortsatta vara en del av Malmö FBC. Jag har alltid roligt med det här laget vare sig det är match, träning eller segerkäk på "Casulas" och jag har även knutit starka band till föreningen i stort under mina snart tre år här. Som de flesta säkert märkt har vi något fint på gång och jag är grymt sugen på att vara med och bidra igen. Har dock några månader kvar på mig att öva in nya målgester, kan behövas något nytt nu när halva Allsvenskan har tagit efter våra helikoptrar. Vi ses i höst!

Coach Jörgen Hansen Dessvärre skadade sig John under försäsongen och vad jag trodde skulle bli hans riktigt stora genombrott fick orättvist och sorgligt nog vänta en säsong. När det nu står klart att John valt att förlänga med Malmö så känns det riktigt kul att få del av John stora genombrott. I John har vi en modern, offensiv back som med sin rivighet och attityd skapar en rolig och sevärd innebandy omkring sig. En viktig och stark förlängning för Malmö FBC

#ibsilly