Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Sista hemmamatchen för Herr A och kampen om SSL-slutspel för Dam A

26 februari 2024 16:15
Match

Dubbelinnebandyfest i Baltiska Hallen med lag som har FBC i namnet: Herrarnas sista hemmamatch och SSL-dammatch om viktiga poäng om slutspelet i rampljuset! Innebandyentusiaster, förbered er för en dag fylld av spänning och engagemang när herrarna tar sig an FBC Karlskrona i säsongens sista hemmamatch, följt av damlagets match mot FBC Kalmarsund i SSL.


Dags för en ny men också säsongens sista dubbelmatch i Baltiska hallen där det vankas FBC-derbyn, sista hemmamatchen i H1 och kampen om slutspelsplatserna i SSL!

Innebandyälskare, gör er redo för en dag full av spänning och passion när herrarna ställs mot FBC Karlskrona i sista hemmamatchen för herrarna, följt av damlagets kamp om slutspelsplatserna mot FBC Kalmarsund i SSL. Detta dubbelspektakel äger rum på lördagen den 2 mars i Baltiska Hallen och det blir en innebandyupplevelse utöver det vanliga.

Herrmatch: Malmö FBC vs. FBC Karlskrona - Kl 12.00

Inled dagen med säsongens sista herrmatch när Malmö FBC möter FBC Karlskrona. Klockan 12.00 tekas denna spännande match igång, och förvänta er en kamp om ära och stolthet när de två lagen gör upp på planen.

Dammatch: Malmö FBC vs. FBC Kalmarsund - Kl 15.00

Efter herrarnas drabbning är det dags för damlaget att kliva in på scenen när de möter FBC Kalmarsund i SSL. Klockan 15.00 startar denna högklassiga match där vårt damlag siktar på att leverera en imponerande prestation och ge en ordentlig kamp i SSL-tabellen.

Datum och tid:

Datum: 2 mars Herrmatch (H1): Kl 12.00 Damlagsmatch (SSL): Kl 15.00 Plats: Baltiska Hallen Gör dagen oförglömlig med innebandyglädje och gemenskap

Denna dag är inte bara en möjlighet att njuta av högklassig innebandy, utan också att vara en del av gemenskapen och stödja ditt lokala lag. Ta med familj och vänner för att skapa minnen och uppleva den spännande atmosfären i Baltiska Hallen.

För de senaste uppdateringarna och ytterligare evenemangsinformation, följ Malmö FBC på de officiella sociala medieplattformar.

Missade inte detta dubbelevenemang och se fram emot en dag fylld med innebandyglädje och entusiasm. Köp dina biljetter i förväg och gör er redo för en fantastisk lördag den 2 mars!

Kom och heja fram våra damer och herrar mot nya segrar!

Det finns inga fasta sittplatser, så först till kvarn för att välja plats.

Köp biljett, så scannar vi din biljett i entrén. Välkommen!

Barn och ungdomar upp till 14 år går in gratis för en vanlig matchbiljett.