Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

VÄLKOMMEN EBBE & ELLIOT

27 januari 2022 09:00
Herr

Sedan hemmamatchen mot Varberg har ni förmodligen uppmärksammat två nya ansikten i truppen. Det är Ebbe Nordbäck och Elliot Britton Hägerstrand som har anslutit på en sk "dubbellicens" från Genarps IBK. Sportgruppens Magnus Dahlström beskriver upplägget och killarnas spelaregenskaper.


Redan i somras tog vi en kontakt med Genarp för att ge några av deras spelare chansen att träna med oss kontinuerligt under säsongen. Utöver Ebbe och Elliot så tränar även Simon Andersson och Emil Wahl med oss. Det medförde till slut att vi kom fram till att en dubbellicens på Ebbe och Elliot skulle vara bra för deras fortsatta utveckling.

Ebbe är en allround spelare som kan spela på de flesta positioner. Han har hunnit med att spela både back, center och forward hos oss under de tre matcher han har varit med. Ebbe är en hårt jobbande spelare som alltid ger 100% och besitter väldigt höga kvalitéer i det mesta. Han visar redan nu att han klarar av att bidra på allsvensk nivå och det ska bli mycket intressant att följa hans utveckling.

”Orsaken till att jag har valt att spela med Malmö på dubbellicens är för utvecklingens skull. Jag ville känna på Allsvenska matcher och mäta mig med bättre spelare. Jag ser detta som ett bra sätt att utveckla mina innebandyfärdigheter på många plan och är glad över att samla på mig mer givande erfarenhet.” Kommenterar Ebbe Nordbäck

Elliot är precis som Ebbe en talang med höga kvalitéer. Det som främst uppmärksammades från början var hans speluppfattning från backposition, sedan dess har utveckling skett i såväl passningar som taktiska moment. Även Elliot har hunnit med tre matcher med oss.

”Jag tackade ja till dubbellicensen då jag såg det som en stor möjlighet att utvecklas och se innebandyn från ett annat perspektiv. Malmögrabbarna var härliga och välkomnande vilket gjorde allt mycket roligare.” Kommenterar Elliot Britton Hägerstrand

Vi tackar ödmjukast Genarps IBK för gott sammarbete!