Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Craftstaden med Nils

12 oktober 2018 10:00
Förening

Lär känna Nils Rasmusson lite extra och hur går tankarna inför helgens match mot Craftstaden!


Du är ett av våra nyförvärv inför denna säsongen inhämtad från Lund. För dom som inte känner till dig, vem är Nils Rasmusson? Mitt namn är Nils Rasmusson och jag tycker om att spela innebandy, jag började min karriär i Malmhaug KFUM när jag var 14 år och där spelade jag tills jag var 18 år när jag lämnade för IBK Lund och nu är här i Malmö FBC.

Hur har omställningen varit från div.1 till Allsvenskan? Omställningen har varit ganska enkel eftersom laget har tagit emot mig bra, jag har tränat hela sommaren och känner att jag växer in i kostymen mer och mer.

Du har din lillebror i laget (Axel Rasmusson), hur är det att spela i samma lag & hur går snacket vid middagsbordet? Vi har ju spelat i samma lag en säsong tidigare så det är inget nytt faktiskt men det är kul att ha honom i samma lag, vid middagsbordet blir det mer snack om hur mycket bättre jag är på FIFA.

På söndag är det ”Happy Day” på baltiskan, ett heldags evenemang med elitmatcher samt ungdomsmatcher. Vi tar emot Craftstaden & damerna Kais Mora. Vad tror du om matcherna? Craftstaden spelar med mycket fysik och fart och kommer framförallt vara sjukt hungriga på tre pinnar då dem inte öppnat så starkt. Men jag vet att vi också är väldigt revanschsugna efter förra helgens bortaförlust. Jag tror att vi kommer vara numret starkare än Craftstaden och vinna matchen, jag tror att damerna kör över sitt motstånd.

Hur slutar matcherna och vem avgör i respektive lag? Det blir en tajt match men vi vinner med 7-5, sista målet öppen kasse av Patrik Rosenqvist, damernas slutar 7-4 med tre mål i slutet av Anna Nilsson

Coach Hansen inför Craftstaden Bitterheten över förlusten emot Strängnäs har följt oss hela veckan tycker jag, vi var verkligen inte nöjda med vår prestation där uppe så jag vet att hela laget är riktigt taggade att få revansch på söndag. Craftstaden är ett lag som vi hade stora problem emot förra säsongen och det känns lite som att det är dags att knäcka den nöten en gång för alla. Det kommer att bli en tuff match på alla plan för båda lagen, det kommer att bli ett krig i 60 minuter utan tvekan!

Statusen i truppen är följande, Felix Carlgren ådrog sig en bristning i matchen emot Strängnäs och kommer därmed inte att vara med men däremot gör Christoffer Sjöstrand come-back mellan stolparna efter flera veckors frånvaro på grund av skada. Nils Rasmusson är också tillbaka i truppen efter sjukdom.