Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö FBC avslutar året med en smakfull gest till fansen: Pepparkakor och mingel efter matchen mot KAIS Mora

26 december 2023 09:53
Match

Fredagen 29/12 i Kirsebergs sporthall kommer våra damer i SSL spela årets sista match på hemmaplan och detta firar vi in tillsammans med er och hejar fram en seger när damerna tar emot KAIS Mora i jakten på slutspelsplatserna.


I årets sista SSL-match står Malmö FBC redo att möta KAIS Mora i en spännande avslutning på säsongen 2023. För att skapa en minnesvärd upplevelse för våra trogna fans och fira den fantastiska support vi fått under året, har Malmö FBC beslutat att bjuda in alla fans till ett eftermatchsmingel, där pepparkakor och festlig stämning kommer att prägla tillställningen.

Efter matchen på planen kommer spelarna från Malmö FBC att ansluta till fansen för att tacka för deras stöd och dela glädjen över säsongens prestationer. Pepparkakor, en klassisk svensk juldelikatess, kommer att vara det söta inslaget som adderar en extra touch till evenemanget.

Klubbens eventansvarige, Jakob Wikenstål, kommenterar matcharrangemanget: "Vi vill verkligen fira våra fantastiska fans och skapa en gemensam stund av glädje och uppskattning. Årets sista match är en perfekt tidpunkt att samla alla och njuta av både sporten och julstämningen och avsluta året tillsammans."

Matchen kommer att äga rum i gamla fina Kirsebergs sporthall med tekning kl 19.00.

Kom i tid och sedan stanna kvar efter slutsignalen för att delta i minglet och dela ögonblicket med dina idoler. Det förväntas bli en minnesvärd kväll där gemenskapen mellan spelare och fans står i fokus, och pepparkakorna blir en symbol för det söta avslutet på säsongen.

Köp biljetter här.