Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ISA BURGSTALLER FLYTTAS UPP

28 maj 2022 10:00
Dam

Damlagets andra ”nyförvärv” är Isa Burgstaller som efter en stark säsong i Damer Division 1 och JAS flyttas upp till SSL-laget. Faktum är att Isa redan har känt på den stora scenen då hon avslutade säsongen i SSL och gjorde sitt första inhopp i bortamatchen mot Mora.


Isa är fostrad i blekingeklubben Carlshamns IBK men flyttade till Malmö för att gå på Malmö Idrottsgymnasium NIU Innebandy. Isas första säsongen blev ju som för så många andra totalförstörd pga pandemin men hon tog gruvlig revansch med en nyss avslutad stark ”debutsäsong”. B la stod Isa för 27 (19+8) poäng på 17 matcher i Division 1 samt 31 (21+10) poäng i JAS.

”För det första riktigt roligt att flytta upp en spelare från de egna leden och ett starkt kvitto på vår utvecklingsplattform under SSL laget ger resultat tillsammans med akademin såklart. Vi delar sannerligen inte ut några friplatser utan prestation före belöning gäller och det har Isa verkligen bevisat under den gångna säsongen. Spelmässigt är Isa en fysiskt stark, envis avslutare som inte räds att ta den korta vägen in på mål. Ska bli spännande att följa Isa resa i SSL-laget och som för alla unga spelare såklart kommer vara lite krokig, men det kommer hon att hantera galant med stöd från lagkamrater och ledare.” Kommenterar Jessica Jensen från elitgruppen