Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ELLEN TILLMAN HUVUDTRÄNARE D1 UTVECKLING

27 maj 2021 15:08
Dam

Vi är glada för att presentera att Ellen Tillman kommer är ny huvudansvarig tränare för vårt damlag tillhörande division 1, D1 Utveckling. Ellen går in på sin fjärde säsong som tränare och kommer närmst från JAS-Dam. Ellen har ju även en lång spelarkarriär bakom sig i damlaget där hon var lagkapten innan klubban lades på hyllan.


Ellen som ursprungligen kommer ifrån Röke IBK flyttade till Mora i samband med sina gymnasiestudier. Där började hennes SSL-karriär med KAIS Mora innan hon flyttade tillbaka till Skåne igen och anslöt Malmö FBC inför säsongen 14/15. Första säsongen var hon med om att spela upp laget i SSL och sen blev det ytterligare tre säsonger innan hon avrundade sin spelarkarriär. Som tränare inledde Ellen att leda vårt och Gårdarikes gemensamma Flickor A-lag säsongen 18-19, därefter två säsonger med JAS-Dam. Till vardags jobbar Ellen för Skånes Innebandyförbund med ansvar för spelar- och ledarutveckling.

”Ellen är precis den tränare vi vill ha för vårt seniorlag under A-laget som vi har namngett D1 Utveckling. Med sin långa spelarkarriär bakom sig och b la flera säsonger i Malmö FBC så vet Ellen vad som krävs för att nå/verka på högsta nivå och det är just den kunskapen vi eftersöker i ledarstaben. Det tillsamman med ett starkt ledarskap och hög kravställan blir viktigt i vår målsättning med fostra kommande SSL-spelare via laget.” Kommenterar Mikael Jeppsson

Laget Ellen ska basa över spelar tillvardags i Division 1 och många av spelarna kommer även att kombinera med spel i JAS. Spelarna förutsätts ha minst en av dessa tre utmärkande egenskaper:

  1. Har ambitioner att spela i SSL och är beredd att offra vad som krävs för att ta sig dit
  2. Brinner för innebandy och vill utvecklas vid varje tränings och matchtillfälle
  3. Är kulturbärare och bidrar med energi till gruppen/föreningen