Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkommen Nordic Wellness

22 februari 2024 11:10
Marknad

Kanske ingen nyhet för många men vi är glada att presentera ett samarbete med Nordic Wellness. Tillsammans skapar vi ett mer rörelseglatt Sverige. Som medlem, partner och spelare kan vi nu ge förmånliga priser.


I ett partnerskap som sammansmälter idrottskultur med hälsoliv, har Malmö FBC ingått ett nytt samarbete med den populära träningskedjan Nordic Wellness. Detta samarbete strävar efter att främja hälsa och välbefinnande genom att erbjuda exklusiva träningsförmåner till både klubbens partners, dess medlemmar och spelare.

Det nya samarbetet är ett steg framåt för Malmö FBC, som inte bara ser till att deras spelare är i toppform på planen utan även strävar efter att främja en hälsosam livsstil utanför innebandyplanen. Genom att gå samman med Nordic Wellness, en träningskedja känd för sina moderna faciliteter och mångsidiga utbud av träningsmöjligheter, kommer Malmö FBC att kunna erbjuda sina partners, medlemmar och spelare tillgång till högkvalitativ träning och vägledning från experter inom området på alla deras anläggningar.

Förutom de fördelar som partners till Malmö FBC kommer att njuta av, kommer samarbetet att inkludera särskilda erbjudanden och rabatter för klubbens medlemmar och spelare. Detta innebär att varje individ som är ansluten till Malmö FBC kommer att ha tillgång till ett brett utbud av träningsmöjligheter som syftar till att främja både fysisk och mental hälsa.

När Jakob, marknadsansvarig från Malmö FBC och Magnus försälningschef från Nordic Wellness mötes uttryckte de sin entusiasm för detta samarbete och dess potential att göra verklig skillnad i samhället. Detta partnerskap markerar inte bara en förening av två framstående organisationer utan också ett engagemang för att främja hälsa och välbefinnande för alla som är involverade.

Som Malmö FBC och Nordic Wellness fortsätter att samarbeta och utveckla detta partnerskap ser framtiden ljus ut för dem som strävar efter att förbättra sin hälsa och träning. Med tillgång till högkvalitativ träning och resurser kommer medlemmar och partners till Malmö FBC att kunna nå sina träningsmål och njuta av en aktiv livsstil som är grundläggande för deras välbefinnande.

Partners, utövare och medlemmar kommer snart få mer information om erbjudandena.

För mer information om detta spännande samarbete och hur man kan dra nytta av dess förmåner, kan du kontakta Jakob Wikenstål i Malmö FBC direkt.