Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

VÄLKOMMEN EMMA

21 maj 2019 09:00
Dam

Truppbygget i Malmö FBC är inne på sitt femte nyförvärv för säsongen och det är ytterligare en ung spelare som ansluter. Emma Johansson närmst från IK Stanstad beskrivs som en hårt fysiskt jobbande försvarare som inte backar i närkamperna.


Emma som är född 2001 kommer närmst från IK Stanstad som ju har fostrat många SSL-spelare genom åren. Emma tränade kontinuerligt med laget hela förgående säsong och tar nu klivet fullt ut till SSL.

”Känns riktig bra att Emma kommer över fullt ut till laget nu. Emma har redan visat träning efter träning att hon har rätt kvalitéer och inställning för nästa steg i karriären. Med mer och kontinuerlig träning i vår miljö har Emma kapaciteten att ta stora kliv under säsongen. Spelmässigt får vi in en fysiskt hårt arbetande försvarsspelare som inte backar i närkampsspelet.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

I februari var Emma med på U19-landslagets breddläger och har tidigare varit kapten i Skånelaget. Emma kommer att spela med nr 3 och har precis inlett sin andra träningsvecka som fullfjädrad Malmö FBC-spelare.

Källa: PR