Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför FBC Lerum med Felix Wilke

9 februari 2019 11:49

Läs Felix Wilkes tankar inför matchen emot Lerum


Äntligen är det dags för match igen efter två veckors uppehåll. På söndag möter herrarna FBC Lerum uppe i Göteborg i en minst sagt viktig match. Så här går skadade Felix Wilkes tankar inför matchen.

Du blev skadad under VM-uppehållet, (Felix slog axeln ur led under en träningsmatch) hur är det med dig nu? Det är hur bra som helst, dock sjukt tråkigt att axeln bestämde sig för att hoppa så pass sent att man indirekt missar andra halvan av säsongen

Hur har din rehab varit? Mycket bra, det har flutit på och gått snabbare än väntat.

När kan vi förvänta oss att se dig på planen igen? Planen är att jag har det magenta matchstället #40 på igen när vi spelar mot Lagan hemma på IP

Laget åker för att möta Lerum på söndag, vad tror du om matchen? Kollar man serien så har Lerum inget att förlora och vi spelar för att knipa 4:e platsen så tre poäng är väldigt viktigt för båda lagen. Tror att det kommer vara en fartfylld match med mycket känslor.

Vad slutar matchen och vem avgör? Matcher slutar såklart med Malmö vinst och det är såklart Axel Rasmussen som avgör, han har börjat komma igång.

Coach Hansen inför matchen emot FBC Lerum Två veckor sedan vi spelade match senast, då mötte vi Craftstaden och förlorade, tiden har vi använt till att köra på hårt och gnugga detaljer. Jag tror att matchen emot Lerum blir riktigt tajt och tuff. Lerum har visat en uppåtgående form under hela säsongen egentligen och har bevisat att dem som alla andra lag i serien kan vinna mot alla. Det gäller för oss att hålla oss till vår ide och jobba därifrån, gör vi det tillräckligt bra vinner vi matchen.

Till matchen saknas som sagt fortfarande Felix Wilke, John Johansson och Robin Crantz. Tage Jönsson saknas även han. På den positiva sidan gör Lucas Lindahl comeback.