Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Fagerhult Habo IBK med #20

11 januari 2019 14:52

Läs unge forwarden Felix Carlgrens tanker inför Fagerhult


På lördag väntar en tuff uppgift för herrarna när man beger sig till Fagerhult i en ”sexpoängsmatch”. Malmö huserar just nu på en fjärdeplats i tabellen på 19 inspelade poäng, precis samma summa poäng som femteplats innehavaren Fagerhult har. Så här går Felix Carlgrens #20 tankar inför matchen

Halva säsongen spelad och vi ligger på en 4:e plats. Hur tycker du första delan på säsongen varit? Första delen av säsongen har varit godkänd tycker jag, men någon jätteöverraskning tycker jag inte att vi har stått för, vi är såhär bra och tror att vi har ett par växlar till att lägga i nu när serien har vänt.

Sudden vinst senast mot Karlstad och 2 viktiga poäng in på kontot. Hur var matchen? Det var en fruktansvärt rolig match att spela med många olika ansikten, första delen av matchen äger de ganska mycket. Men när vi sedan växlar upp och börjar stöta mer aggressivt så tar vi över mer och mer, tycker vi tar extrapoängen rättvist.

Fagerhult står för motståndet på lördag som ligger på samma poäng men sämre målskillnad. Vad kan vi förvänta oss för match på deras svåra parkettgolv? Fagerhult är erkänt bra hemma och deras publik sluter upp bakom dem på ett bra sätt så det kommer bli en otroligt rolig match att spela. Deras golv oroar mig inte så mycket, parkett har en trevlig studs.

Vad blir nyckeln för att vi ska ta med oss 3 poäng hem till Malmö? Vi kommer behöva käka otroligt mycket skott och vinna varenda 2:a boll så tar vi tre goa poäng, klyschigt men tror att det är viktigare än någonsin i denna matchen.

Sist men inte minst, vad slutar matchen och vem avgör? Vi vinner med 6-3, tror att Carle smäller in sista i tom kasse.

Coach Hansen inför matchen emot Fagerhult Fagerhult är en motståndare som har en uttalad målsättning om en topp-fyra placering, i matchen emot oss har dem chans att nå den målsättningen så vi kan förvänta oss ett taggat Fagerhult men sen är det också så att det är dem som har hemmaplan och en hall full med människor som förväntar sig en vinst och det är dem som har en uttalad målsättning om topp-fyra så det är faktiskt upp till dem att leva upp till deras och andras förväntningar, vi ska fokusera på att prestera det vi jobbat med i tidigare matcher och bara göra vår grej, vi känner ingen som helst press av uppgiften faktiskt, det ska bara bli enormt roligt att få komma till Fagerhult med mycket folk på läktaren som bidrar till en grym atmosfär och inramning.

Inför matchen emot Fagerhult är återigen Patrik Rosenqvist tilbaka, våra långtidsskadade spelare John Johansson och Robin Crantz är inaktuella så även Felix Wilke men utöver detta är vi fullt manskap.

Matchen kan ni följa här: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9567