Söndag
14 Jan 2 matcher
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkomna till FBC-Familjen Fat Pipe, Hummel och Team Sportia

18 augusti 2023 13:00
Marknad

Nya leverantörer till Malmö FBC ger klubben en helhetslösning med allt från stort utbud av innebandyklubbor från Fatpipe, till sportiga kläder från Hummel och allt på en och samma plats hos Team Sportia i Emporia, Malmö.


En ny säsong är igång och i samband med detta hälsar vi välkomna till nya samarbetspartners till Malmö FBC. Innebandyklubbor från Fat Pipe, skor och kläder från Hummel och lager, hantering, webbshop och fysisk butik med stort utbud av både innebandymaterial såväl som andra fritidsartiklar hos Team Sportia Emporia.

Malmö FBC går in i en ny fas där Fat Pipe, Hummel och Team Sportia Emporia ger en helt ny dimension av utbud, funktion och innovation. Därtill en butik som passar både innebandyfantasten och den som är mån om ett aktivt liv.

"Vi är mycket glada att vi i Malmö FBC tillsammans med Hummel Sweden, Fat Pipe och Team Sportia Emporia kommit överens om ett nytt mångårigt avtal för sportutrustning. Det starkaste i klubbens historia. Ett samarbete där alla fyra parter kommer bidra till en aktiv livsstil och ge våra medlemmar en helhetslösning. Alla är experter på sitt område, vilket gör att vi kommer få ut max från varandra. Malmö FBC blir en väldigt stor innebandyklubb och innebandyambassadör för Fat Pipe, Hummel och Team Sportia Emporias".

Kommenterar Malmö FBCs marknadsansvarige, Jakob Wikenstål

Fat Pipe

"Fat Pipes mål är att alltid leverera produkter som presterar på högsta nivån och är av yppersta kvalitet för både elit och ungdomsspelare, därför är vi väldigt stolta och glada över att Malmö FBC valt att använda sig av våra produkter de kommande åren. Malmö FBC är en professionell och välorganiserad förening med mål och värderingar som går hand i hand med Fat Pipes satsning på svenska marknaden, därmed är vi övertygade om att vi kommer ha ett bra och givande samarbete där vi kommer växa och utvecklas tillsammans".

Kommenterar Tobias Everberg, Kundansvarig, Fatpipe

Hummel

Anders Jörnell, Sales Manager, Hummel Sweden berättar:

"Vi välkomnar Malmö FBC i Hummel-familjen. Malmö FBC är en välskött förening med elitverksamhet hand i hand med en bred ungdomsverksamhet, samt en motionärsverksamhet som är imponerande. Därutver är vi väldigt imponerade över Malmö FBCs stora sociala ansvar i Malmö med omnejd".

"Skoj att vi får en designa en riktig snygg Matchtröja med våra klassiska vinklar på axlarna till Malmö FBC".

Säger Henrik Albertsson, Sales Rep. south Hummel.

Team Sportia Emporia

"Vi på Teamsportia Emporia är stolta och glada över att inleda samarbete med Malmö FBC. Ser fram emot att vara en positiv partner i såväl det sportsliga som all positiv inverkan FBC har i samhället genom sina goda projekt".

Kommenterar Pär Andersson, VD, Team Sportia Emporia

Läs mer om Fat Pipe här

Läs mer om Hummel här

Läs mer om Team Sportia Emporia här

Tillsammans gör vi skillnad.