Gratis aktiviteter i Malmö hela sommaren 2024
Publicerad: 2024-05-23
Mer Än En Sport
I sommar bjuder vi in till en rad kostnadsfria aktiviteter för alla Malmöbor. Med start måndagen den 17 juni och fram till den 16 augusti kommer vi att erbjuda en fullspäckad sommar med rörelseglädje och gemenskap. Med aktiviteter spridda över hela Malmö, från Rosengård till Kirseberg, via Kroksbäck/Holma, till Ribersborgs strand och vidare till Malmöfestivalen, finns det något för alla att delta i. Missa inte heller Kirsebergsfestivalen den 6-7 september för ännu mer sport och skoj!

Innebandyklubben Malmö FBC Aktiverar Malmöborna Hela Sommaren!

Malmö FBC bjuder in till en sommar full av rörelseglädje och gemenskap med start måndagen den 17 juni. Klubben erbjuder ett brett utbud av aktiviteter runt om i Malmö fram till den 16 augusti, och det bästa av allt – allt är helt kostnadsfritt!

Aktivitetsplan

17 juni - 9 augusti: Måndag till fredag mellan kl. 10:00-16:00 finns vi på följande platser:

  • Vänskapsparken i Rosengård
  • Beijers park i Kirseberg
  • Kirsebergs IP
  • Ribersborgs strand "Ribban"

Under helgerna är vi också ute på Ribban, men då gäller tiden kl. 10:00-15:00.

24 juni - 12 juli: Måndag till fredag mellan kl. 11:30-14:30 finns vi i Kroksbäcksparken vid fotbollsplanen och lekplatsen

1 juli - 11 juli: Mellan kl. 11:00-14:00 finns vi i Lorensborg/Bellevue

Måndag till onsdag 1-3 juli finns vi vid gårdar runt Lorensborg.

Måndag och tisdag 8-9 juli kl 11.30-14.30 och sedan torsdag 11 juli kl 17-20 finns vid runt vid Lorensborg och Bellevue. Håll utkik på vår instagram @malmofbc vart vi är exakt.

9 - 16 augusti: Vi deltar på Malmöfestivalen med aktiviteter kl. 11:00-18:00 varje dag i barnlandet vid Stadsbiblioteket.

Kommande Höjdpunkter

6-7 september: Markera dessa datum i kalendern för Kirsebergsfestivalen! En hel helg fylld med roliga och kostnadsfria aktiviteter på Kirsebergs IP. Besökarna kan se fram emot hoppborgar, innebandy, fotboll och mycket mer.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Alla aktiviteter syftar till att aktivera barn och ungdomar och låta dem testa på innebandy. Vi uppmuntrar alla deltagare att testa på. Flyers delas ut till de som är intresserade av att fortsätta spela innebandy med Malmö FBC.

I Beijers Park kommer vi ha mer fokus på att spela kubb, kasta frisbee, rita och annat skoj.

Speciella Evenemang:

Vid sex tillfällen kommer vi spela innebandy vid olika bostadsområden som Kroksbäck och Lorensborg, med en avslutande turnering. Mer information om detta kommer snart.

Malmö FBC ser fram emot att spendera en aktiv och rolig sommar tillsammans med Malmöborna, där alla får chansen att känna på rörelseglädje och gemenskap!

Jakob Wikenstål