Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Keller skrev "livstidskontrakt" med sin moderklubb

29 januari 2018 15:16
Dam A

Malmö FBC fortsätter signera upp spelare inför framtiden och nu är ännu en karaktärsspelare klar. Den det handlar om är backtuffingen Josefine Keller som kommer att spela i klubben karriären ut.


Keller gick i sin storasysters fotspår och började spela innebandy som knatte i Malmö FBC. Hon har sen varit med den långa vägen från flicklaget via några oerhört framgångsrika ungdomsår till damlaget som kvickt avancerade från division 2 till Svenska Superligan. Keller är väl kanske inte känd som finliraren utan det är mer hennes uppoffrande kompromisslösa backspel med mycket karaktär som har varit synonymt med hennes spel. Förutom framgångarna i klubblaget och en prenumeration i Skånelaget under några år har det även lett till spel med U19 landslaget. Det har dock varit en spelstil som inte har varit helt förskonad från skavanker och några ofrivilliga kortade uppehåll har det blivit genom åren. Men med en stor portion envishet och hjärta för laget har Keller alltid kommit tillbaka ännu starkare för att ge allt för laget.

Klubbchef Mikael Jeppsson om Josefin Kellers förlängning: _Keller har ett ödmjukt driv att fortsatt utvecklas samtidigt som hon säsong för säsong förfinar sin spelstil. En spelstil du älskar att ha i ditt lag men gärna inte möter själv och som är oerhört viktig för laget. Att skriva ett avtal som sträcker sig över hela hennes karriär är ett tydligt och starkt signalvärde. Keller är Malmö FBC. _

Josefine Keller har hitintills spelat 145 seniormatcher i Malmö FBC och vi ser fram emot många till.

Källa: PR