Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Johanna inför IKSU

27 oktober 2018 15:12

Lär känna Johanna Nilsson lite extra och läs hennes tankar inför IKSU-matchen.


Hej Johanna. Du har förvisso varit i klubben många säsonger, men för att nya i #fbcfamiljen som kanske inte känner dig får du gärna berätta lite om dig själv! Nämen jag är väl en tjej som tar det mesta med en klackspark, gillar att skämta och ser livet från den ironiska sidan och som dessutom är innebandynörd enda ut i fingerspetsarna. På fritiden ser jag till att fixa mina lagkamraters blad och lindar om deras klubbor, men förutom det så pluggar jag till idrottslärare där jag går termin 7/9.

Det har ju blivit en del matcher i magenta, vilket är ditt hitintills starkaste minne i Malmö FBC så här långt? Oj, den är svår! Det finns många matcher, b.la SM-finalerna under juniortiden samt alla kvalmatcher vi haft under åren. Men ett starkt minne var den kvällen vi fick reda på att vi gick upp i SSL, då var det svårt att hålla tillbaka tårarna.

Härlig seger mot IBF Göteborg i fredags, hur var matchen? Härlig vinst och vi kontrollerar matchen på ett bra sätt. Vi bjuder in dem lite i sista perioden men annars tycker jag att det är vi som håller i taktpinnen. Skönt med vinst efter dippmatchen mot JIK.

Två matcher den här helgen, hur laddar och förbereder man sig för den uppgiften? Det blev en sen hemgång under fredagkvällen efter matchen, men lördagen innehåller morgonträning med laget där vi tar nya tag till söndagens match. Annars blir det bara att ta det lugnt under dagen och käka bra och komma i säng tidigt.

Idel förluster mot IKSU genom säsongerna, vad krävs för att slå dem? Tufft motstånd väntar. Men det ska bli sjukt kul att få ta på sig favorittröjan, lira vår bästa innebandy och kriga till max tillsammans med laget, då kan vi slå alla lag!