Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Torstensson inför sin Allsvenska debut

22 september 2018 01:14
Herr

Hemsidan har tagit sig ett snack med ett av herrlagets nyförvärv! Från Oxie IF finner vi Martin Torstensson


Först och främst välkommen till Malmö FBC och #fbcfamiljen Tack för ett varmt välkomnande!

För alla nya som gamla följare som inte känner dig, vem är Martin Torstensson? Jag är 27 år gammal och började min innebandykarriär i Oxie IF. Som person är jag glad och positiv och älskar att spela innebandy helt enkelt.

Ny inför denna säsongen inhämtad från Lomma, vad har du för förväntningar inför din Allsvenska debut? Kommer till Malmö FBC efter min hittills bästa säsong poängmässigt och hoppas jag kan fortsätta i samma riktning trots mycket tuffare motstånd. Försäsongen har varit lite upp och ner för egen del men jag börjar vänja mig vid det höga tempot och känner mig mer bekväm på planen.

Seriepremiär imorgon mot Karlstad, hur går tankarna inför den? Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig utav Karlstad då jag inte mött dem förut. Men för vår egen del gäller det att sätta defensiven och ta vara på våra målchanser så blir vi svårslagna.**

Hur slutar matchen och vem avgör? Vinst, 5-3 Carleson lägger in sista i tom kasse.

Coach Hansen om läget i truppen Det känns riktigt kul att säsongen äntligen drar igång, jag vet att spelarna har längtat minst lika mycket som vi ledare och vad passar bättre än att få öppna emot Karlstad? Förgående säsong lyckades vi vinna första matchen i sudden och i den andra matchen vände vi 1-5 underläge till 7-5, på bortaplan dessutom.

Träningsveckan har varit bra och för varje träning känns det som att fler och fler bitar faller på plats. Men att få möta ett taggat och ett revanschsuget Karlstad är absolut ingen lätt uppgift, vi vet att det kommer krävas 100% perfektion i varje byte men vi är absolut redo att anta utmaning och ge järnet.