Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Anna Nilsson inför Täby

3 november 2018 21:19
Dam

Lär känna Anna Nilsson lite extra och hur tankarna går inför Täby borta.


Hej Anna! Du går in på din andra säsong i Malmö FBC, förutom att du spelar innebandy kan du berätta lite mer om dig själv. Om dagarna jobbar jag på kontor och tiden utanför jobb och innebandy går till att spendera tid med nära och kära.

**Bortamatch mot Täby och avfärd på lördagen. Vad tycker du om långa resor och hur fördriver man tid på bussen? ** Jag gillar faktiskt långa borta resor då man har tid att både vila och umgås i bussen! Men mest så sover jag väl bort tiden..

Efter att ha spelat merparten av matcher på vänsterkanten förra säsongen så håller du mest till höger nu. Vad säger du om din ”nya” position? Jag tycker att jag hittar andra ytor i anfallsspelet från högerkanten men största skillnaden med kantbytet tycker jag är i försvarsspelet eftersom jag oftast styr och det är jag inte van vid sedan tidigare.

**Täby har öppnat säsongen starkt och har varit i toppen de senaste säsongerna. Vad tror du om matchen och hur ska vi slå dem? ** Jag tror att det blir en tuff match från första minut till sista signalen. Sätter vi vårt försvarsspel och är effektiva i våra läge framåt så slår vi dem!