Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Göteborg med Jessica

26 oktober 2018 14:39
Dam

Dubbla matcher väntar för damlaget i helgen och just nu befinner sig laget på bussen mot Göteborg och mötet mot nykomlingen Göteborg IBF. Vi har stämt av läget och fått lära känna Jessica Jensen lite extra inför matchen.


Hej Jessica! Kan du inte börja med att berätta lite om dig själv? Hej! Absolut, jag jobbar som idrottslärare på en skola i Limhamn. Spenderar all ledig tid från innebandyn med att umgås med vänner och familj! Besitter troligtvis Sveriges torraste humor..

Hur kommer det sig att du började spela innebandy och hur hamnade du i Malmö FBC? Började spela fotboll i Bunkeflo när jag var fyra år men sen när jag var åtta startades även ett innebandylag i Bunkeflo, så då började jag spela med killar och nu 20 år senare springer jag fortfarande och jagar en plastboll..

Efter några års spelande i klubbar utanför Malmö så kände jag att det var dags att spela i ett Malmölag och få avsluta karriären i Malmö FBC!!

Två matcher i helgen och vi börjar borta mot Göteborg. Vad tror du om matchen? Jag tror att det kommer bli en tuff match, det är alltid svårt att möta nykomlingar! Bortsätt från videoklipp som Chelle och Jeppsson har visat har jag tyvärr rätt dålig koll på Göteborg!

Hur laddar man för två matcher samma helg, krävs det några specialla förberedelser? Viktigt att man fokuserar på en match i taget och att man får ordentligt med återhämtning och vila mellan matcherna!

Förvisso en match i tagen men på söndag väntar IKSU på hemmaplan, vad tror du om den matchen? Tyvärr är IKSU det enda laget vi inte har tagit poäng mot så det kommer såklart att bli en svår och tuff match. Men vi är alla väldigt taggade på att ändra den statistiken på söndag!