Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Förlust i SD

17 december 2018 15:07
Dam

Publiken bjöds på ett hemmalag som gick igenom alla möjliga faser i matchen. Generöst försvarsspel, uppoffrande försvarsspel, ineffektivitet, snygga mål, krigarmål, kämparglöd för att nämna några. En poäng fick stanna kvar och två tog Endre med sig hem igen.


I den 1:a perioden var vi lite väl generösa i försvarsspelet och Endre var inte sena att ta för sig rikligt. Underläge med 0-3 innan vi får utdelning offensivt genom Ellen Rasmussen (Cecilia DiNardo). Tyvärr fortsätter vårt passiva försvar och Endre rycker till sig sin 3-målsledning igen innan pausvilan.

Scenförändring i den 2:a perioden och även om Endre skapar någon enstaka chans så är det vi som har trycket. Som helhet så grinar ineffektiviteten oss i ansiktet men en förlösande projektil i mål av Anna Nilsson (Ellen) gav mersmak inför avslutningen.

Tidig reducering genom Frida Mainz Olsson (Sanna Holmström) gav den start vi behövde för att på allvar ta upp kampen om poäng i matchen. Så halvvägs så satt också kvitteringen genom DiNardo (Jessica Jensen). Endre som hade varit mållösa i en halv match tog sen snöpligt ledningen igen och vi fick återigen jaga. En jakt som blev allt mer intensiv och knappt 30 sek från slutet såg Frida med sitt andra mål för dagen till att matchen gick till SD.

4 mot 4 och betydligt mer ytor att ”operera” på. Vi skapar någon halvchans men sista ordet denna våra gäster och framförallt skåningen Stephanie Boberg som lite ofint sköt extrapoängen till Endre.

  • Frustrerande att inte vara med bättre i försvaret i den 1:a perioden.
  • Starkt att vända underläge och även kvittera sent
  • Anna Nilsson utsågs till ”Matchens lirare”

Det var årets sita match i världens bästa liga men misströsta inte för vi rivstartar 2019 med att ta emot Rönnby i Kirsebergs Sporthall söndagen den 6:e januari kl 15.00.

Välkomna då!

Damlaget önskar alla en God jul & Gott Nytt År