Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Inför Endre med Sanna

15 december 2018 14:33
Dam

Vi får veta lite mer om vårt mest långväga nyförvärv Sanna Holmström och så blir det såklart uppsnack inför årets sista hemmamatch i SSL!


**Hej Sanna! Du är ny i laget och föreningen, kan du berätta lite mer om dig själv för de som inte riktigt känner dig ännu? ** Jag flyttade hit i augusti på grund av sambon som spelar hockey. Vi har en hund på 4 år och just nu jobbar jag på förskola men är i grund och botten undersköterska och har jobbet på lasarettet sedan gymnasiets slut.

Vad tycker du såhär långt om din tid i Malmö, både staden och laget/föreningen? Jag trivs som fisken i vattnet här. Lite större än Skellefteå och finns lite mer att göra här😂 Laget som föreningen är suveräna, kan verkligen inte klaga på något!

Ett tag sen nu men senast blev det vinst i SD borta mot Dalen. Hur var det att nästan spela på hemmaplan igen och vad tycker du om matchen? Det är alltid roligt att träffa sina gamla lagkamrater. Även att träffa nära och kära som man inte ser allt för ofta nuförtiden. Matchen i sig var väldigt jämn och spännande. Men tycker vi var det starkare laget och det bevisade vi i slutet genom att kriga hem sista poängen.

**Nu väntar Endre på hemmaplan, hur går tankarna inför den matchen? ** Kul med match igen och sista matchen innan julledighet. Tycker vi har haft bra tempo genom träningarna i veckan. Känns som att det kan bli en rolig och fartfylld match och vi är mer än redo att knycka hem 3 nya poäng.

Avslutningsvis, har du några speciella julplaner, blir det en vit jul i Norrland eller snöblandat regn i Skåne? Faktiskt så blir det en jul nere i Skåne detta år! Men har turen att familjen ändå kommer ner hit och firar med oss!