Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

FRI ENTRÈ mot Pixbo

19 november 2018 12:00
Förening

Måndagen den 19/11 kl 19:15 spelar damerna mot Pixbo. Detta vill vi göra till en riktig innebandyfest och vi vill att alla ska komma! Därför bjuder vi på entrén till matchen och mycket annat kul på plats!


Den 19:e november är det alltså dags! Årets innebandyfest på damsidan i Skåne kommer äga rum på Baltiska Hallen med start kl 19:15. Klassiska Pixbo med bland annat skånskforstrade Ida Sundberg och flera andra landslagsstjärnor kommer stå för motståndet. De senaste matcher Malmö - Pixbo emellan har varit mycekt sevärda och jämna tillställningar. Till detta event bjuder vi alla på fri entré till matchen. Detta gäller för alla oavsett och ni är spelare, ledare, föräldrar, släkting, sponsor eller bara allmänt innebandyintresserade. Baltiska Hallen ska fyllas!

Inte nog med att ni får en av årets mest sevärda matcher helt gratis utan ni får alla på plats möjligheten att få autografer från spelarna! Så plocka med autografblocket alternativt ert matchprogram till autografhörnan efter matchen. Ni kan även passa på att ta bilder med spelarna när ni är i farten!

För alla innebandyledare finns det även möjligheter att gå på en föreläsning med Mikael Karlberg innan match med start 18:00 för att få lite inspiration. Anmälan och information finner du via denan länk: https://goo.gl/forms/NA6T8KHF61awClpl2

Hjälp oss nu att fylla Baltiska hallen! Tillsammans ska vi visa hur stark skånsk innebandy är. Publikrekord ska slås och förhoppningsvis så ska damerna bärga tre poäng!

Hoppas vi ses i Baltiska Hallen!